5-daagse Intensive - Michael Roads

Ga naar de inhoud
Agenda 2019
5-daagse Intensive 2019 - 24 t/m 28 april.


Vanaf het moment dat we worden geboren, worden we ondergedompeld in illusie. Onze ouders geloven erin, hun ouders geloofden erin en zo gaat het ontelbare generaties door. De kans is dus heel groot dat ieder mens zal worden overspoeld door illusies, die de diepere betekenis uit zijn leven en uit hemzelf halen.
De scheppende kracht van onvoorwaardelijke Liefde speelt een hele belangrijke rol in het doorprikken van de illusie. Liefde wordt gezien als een emotie, maar is het niet. Liefde is creatiekracht. Er wordt gezegd dat God Liefde is, en dat klopt. Het was Liefde die de wereld schiep, níet een emotie. Liefde is het bestaan zelf, het is wat we zijn; de frequentie die ons allemaal met elkaar verbindt, met de Natuur, onze leefwereld en met onze relatie met onze eeuwige goddelijkheid.

In de tachtig jaar dat ik leef, heb ik geleerd dat het ervaren van emotioneel evenwicht, onvoorwaardelijke Liefde en de ware betekenis van het leven en het Zelf, het mooiste is wat een mens kan overkomen. Het zijn schatten die altijd van waarde blijven en ik heb mijn leven eraan gewijd anderen te helpen deze ook te vergaren.

Het doel van een Intensive is dat je als deelnemer naar huis gaat met een duidelijk besef van hoe je het bedrog van de illusie kan ontstijgen en de helderheid van verlichting bereiken, en hoe je een vervullend en verrijkend leven kunt leiden. Onze bewuste relatie met onszelf is veruit de belangrijkste relatie die we ooit zullen hebben. Het schept de basis voor onze relatie met het leven, gezondheid, overvloed… met álles.
De Intensive is opgezet als een transformatieproces ter vergroting van je bewustzijn, door een natuurlijk samenspel van Eenvoud, Helderheid, Wijsheid en Waarheid. Middels voordrachten, verhalen en anekdotes, geleide visualisaties, humor en gelegenheden tot `loslaten', krijg je de bijzondere mogelijkheid om in contact te komen met emotioneel evenwicht, helderheid van geest, innerlijke vrede en innerlijke vrijheid. Je leert een manier van leven die zielsvervullend en transformerend is. De prachtige resultaten die mijn duizenden deelnemers behalen, spreken voor zich.

Al zeker vijftig jaar navigeer ik door de modderige wateren van de metafysica en spiritualiteit, en meer dan dertig jaar geleden bereikte ik de lastig te vinden kust van Verlichting. Dit maakt mij een meer dan gekwalificeerde reisgids om jou te helpen door de sluier van de illusie heen te kijken en je Waarheid te ontdekken, zodat ook jij aankomt op die schijnbaar verre kust. Eigenlijk is hij dichterbij dan je volgende ademtocht. Dus... doe met ons mee!


michaelxx.jpg
inviteus.jpg
plaatje22.jpg
plaatje21.jpg
plaatje11.jpg
MichaelCarolyn2017__1_of_1_-6.jpg
foto7.png
5.jpg
8.jpg
3.jpg
13406976_1213634532004453_4978054170297981985_n.jpg
4.jpg
6.jpg
17.jpg
mr1.jpg
mr4.png
plaatje4.jpg
11.jpg
12.jpg
Over de 5-daagse Intensive

De 5-daagse Intensives vormen een transformerend proces om het bewustzijn van de deelnemers te verhogen
door een natuurlijke synthese van eenvoud, helderheid, wijsheid en waarheid.
De diepte van de boodschap van onvoorwaardelijke Liefde, de kracht van het scheppen, is zo duidelijk, dat de energie van Michael’s gesproken woorden een opening creëren voor een krachtige en heel positieve inwendige verandering. De authentieke, oprechte en vaak humoristische manier waarop hij zijn leringen presenteert, brengt de deelnemers op een natuurlijke en organische manier in contact met hun ware natuur en de mogelijkheid die te omarmen, doordat ze een veel dieper weten ervaren van de werkelijke betekenis van ‘leven’: een weten dat in iedereen erop wacht, om weer te worden aangestoken/aangeraakt.

Door dialoog, geleide innerlijke-oefeningen, diepe innerlijke-verbindingen en veel pret, gelach en ‘loslaten’ leveren de Intensives een zeldzame en welkome gelegenheid om emotionele balans en mentale helderheid te ervaren en bereiken.
Na 5 dagen met Michael Roads begrijp je werkelijk, wat een verlicht bewustzijn voor je doet, als je ervoor kiest jezelf onder te dompelen in zijn energie en je volledig open staat voor innerlijke groei. We nodigen je uit om te komen en ervaar dit leven-veranderend evenement van en naar groei en innerlijke vrijheid.

Choose Love!
Michael


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Locatie Hotel Guldenberg

Hotel Guldenberg is gelegen in een unieke bosrijke omgeving, omringd door 21 hectare eigen grond en direct grenzend aan Nationaal Park “De Loonse en Drunense Duinen”. Dit is wat Guldenberg Hotel zo’n bijzonder karakter geeft. Een prachtig stuk natuur en echte stilte geven u inspiratie. Direct vanuit het hotel kan men naar hartenlust wandelen en fietsen. Na een boswandeling in de middag of de avond is het heerlijk ontspannen met een drankje bij de open haard of op het terras.

Stukje geschiedenis:
Guldenberg werd in 1965 ontworpen door de Vughtse architecten Mens en Pruyn. Zij kregen de opdracht een inspirerende omgeving te creëren op een fraai plekje in de gemeente Haaren.
Guldenberg is gebouwd op basis van 4 uitgangspunten, de kracht van natuur, stilte, rust en inspiratie. In 1966 werd het gebouw in gebruik genomen als retraite huis door de jezuïeten. Het werd een ‘trefpunt van mensen en meningen’. Dat laatste is nog steeds van kracht.
In de jaren 70 stopten de jezuïeten met hun werk op Guldenberg, vanaf toen fungeerde Guldenberg voor verschillende doeleinden. Pas in de jaren 80 is de accommodatie van Guldenberg geheel aangepast aan de eisen van de tijd om te dienen als Conferentiehotel.
Terug naar de inhoud