5-daagse Intensive - Michael Roads

Ga naar de inhoud
Agenda 2018
5-daagse Intensive 2018 - 25 t/m 29 april. Onderwerp volgt nog

De 5-daagse Intensives vormen een transformerend proces om het bewustzijn van de deelnemers te verhogen door een natuurlijke synthese van eenvoud, helderheid, wijsheid en waarheid.
De diepte van de boodschap van onvoorwaardelijke Liefde, de kracht van het scheppen, is zo duidelijk, dat de energie van Michael’s gesproken woorden een opening creëren voor een krachtige en heel positieve inwendige verandering. De authentieke, oprechte en vaak humoristische manier waarop hij zijn leringen presenteert, brengt de deelnemers op een natuurlijke en organische manier in contact met hun ware natuur en de mogelijkheid die te omarmen, doordat ze een veel dieper weten ervaren van de werkelijke betekenis van ‘leven’: een weten dat in iedereen erop wacht, om weer te worden aangestoken/aangeraakt.

Door dialoog, geleide innerlijke-oefeningen, diepe innerlijke-verbindingen en veel pret, gelach en ‘loslaten’ leveren de Intensives een zeldzame en welkome gelegenheid om emotionele balans en mentale helderheid te ervaren en bereiken.
Na 5 dagen met Michael Roads begrijp je werkelijk, wat een verlicht bewustzijn voor je doet, als je ervoor kiest jezelf onder te dompelen in zijn energie en je volledig open staat voor innerlijke groei. We nodigen je uit om te komen en ervaar dit leven-veranderend evenement van en naar groei en innerlijke vrijheid.

Choose Love!
Michael--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael over de 5-daagse Intensive:
Wat is een Intensive?
Mijn 5-daagse Intensive is een levende ervaring. Een echte spirituele leraar belichaamt het bewustzijn van innerlijke groei. Dit is veel belangrijker dan veel mensen beseffen. We zijn allemaal een veld-van-energie. Wanneer mensen naar een Intensive komen, zijn ze 5 dagen lang in mijn veld-van-energie. In die tijd verstrek en draag ik meer ‘stof’ in je bewustzijn over, dan een maandlang lezen of luisteren naar CD’s je oplevert. In feite vindt er een bewustzijns-overdracht plaats, ondersteund en verstevigd door spreken vanuit onvoorwaardelijke Liefde.
Met ‘stof’ bedoel ik energie. Ik ben energie, net zoals jij. Als spiritueel leraar is het mijn verantwoordelijkheid een hogere resonantie van spirituele energie te hebben dan de Intensive deelnemers. Wanneer onze energieën samenvloeien, vindt er op deze manier een enorme energie-uitwisseling plaats; een uitwisseling die ver uitstijgt boven het bewustzijn van de meeste deelnemers.
Een ‘Intensive’-deelnemer heeft meer baat bij deze energie-uitwisseling, dan bij het ‘overduidelijke voordeel’ van de gesproken woorden. Woorden worden intellectueel gevat/gepakt; er wordt over nagedacht en dan komen ze terecht in de emoties, waar ze emotionele energie-verschuivingen veroorzaken. In dit stadium vallen gewoonlijk emotionele hindernissen uiteen of ze lossen op, en de deelnemer voelt vaak een ‘hoog’ of een ‘laag’. Dit alles is heel natuurlijk. Echter, het is de stille, niet-gerealiseerde dynamiek van de dieper bewuste energie-uitwisseling, die enorme inzichten tevoorschijn brengt: de ‘ah ha’-momenten.
Alle energie is informatie. Wanneer mijn energie-veld (voorbij alle woorden) informatie puur als energie deelt en daarbij je metafysisch aanraakt op cellulair en DNA niveau, dan spreekt het diepere lagen van je bewuste hart/ziel verbinding aan. Op zijn beurt zorgt die hart/ziel verbinding er weer voor, dat dit nieuwe bewustzijn op een dynamische, leven-veranderende manier in jou als deelnemer naar de oppervlakte komt.
Doordat de deelnemers wordt gevraagd de informatie te omarmen en niet te categoriseren, is een ander voordeel van een Intensive, dat de informatie/energie maanden daarna nog naar je geheugen doorsijpelt vanuit beide hersenhelften en je hart.
Wanneer informatie voornamelijk in de linker hersenhelft wordt opgenomen, wordt het slechts in het mentale geheugen opgeslagen en bewaard en veel wordt dan alweer gauw vergeten. Wanneer informatie wordt omarmd, komt het op een dieper cellulair niveau in het geheugen terecht, waarna het op het juiste moment naar de oppervlakte komt.
Het is interessant om naar het woord ‘informatie’ te kijken als ‘in’-formatie! Ongevormd terwijl de informatie ontvangen wordt en getransformeerd door een benadering’ van het leven vanuit ‘beide hersenhelften verbonden met het hart-.
Terwijl de maanden voorbij gaan, gaan de Intensive deelnemers veel ‘ah ha’ momenten ervaren; momenten die hen een steeds groter en groeiend inzicht in het leven geven.
De vijf dagen vormen de inbreng, bijdrage en input; in de maanden daarna gaan de input-‘verbindingen’ plaats vinden.

Michael Roads
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu