Lezing Haarlem - Michael Roads

Ga naar de inhoud
Agenda 2019
Lezing Haarlem vrijdag 12 april 2019

  
Lezing ‘From Illusion to Enlightenment’ in Haarlem op 12 april

In 2019 is het boek ‘From Illision to Enlightenment’ in het Nederlands uitgegeven. Dit is het boek dat ik zelf had willen lezen toen mijn spirituele pad nog bestond uit pijn en lijden. Ja... ook ik heb dat meegemaakt! Ik heb de weg afgelegd van verwarring en lijden in de illusie naar vrede en helderheid, naar verlichting.
Ik realiseer me hoe misleidend woorden kunnen zijn. Neem bijvoorbeeld het spirituele pad: er is geen pad, maar toch moet je dit niet-aanwezige pad bewandelen om te ontdekken dat het niet bestaat. Een ander voorbeeld is de kloof van afscheiding: er is geen kloof en toch moeten we deze kloof overbruggen om te leren dat deze is gecreëerd door het intellect. Wanneer we dat loslaten… bingo, dan is de kloof van afscheiding verdwenen!

Ik heb me op hetzelfde of vergelijkbaar terrein begeven als waar jij je nu bevindt. Nu loop ik vrij, met gemak en vol blijdschap. Jij kunt dat ook!
Doe met ons mee… en groei!”
Michael J. Roads

In de lezing wordt door middel van uitleg en ankedotes hangrepen gegeven om valkuilen te overstijgen die verspreid zijn over het veld dat de nietsvermoedende spirituele avonturier bewandelt. Het is een inspirerende lezing waar je met een enthousiast verwarmt hart uitkomt.

  
Locatie De Zoete Inval
Haarlemmerstraatweg 183
2065 AE  Haarlemmerliede


Tijd: 20.00 uur tot 22.00 uur


Entree:
€ 18,00 per persoon  / bedrag van te voren overmaken
€ 22,50 aan de deur
inclusief koffie en thee en iets lekkers erbij

Voor de lezing maken we GEEN facturen.

Ik schrijf mijzelf in voor de lezing in Haarlem
123456


Betaling gegevens:
Triodos Bank rek nr: NL57 TRIO 0390 1725 88  te Renkum,
t.n.v. Stichting The Roadsway Nederland met bijschrift: Lezing Haarlem 2019
Overige bankgegevens: BIC: TRIONL2U
Terug naar de inhoud