Over Michael - Michael Roads

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Over Michael


Welkom op de Nederlandse website van Michael Roads


Op deze website vind je informatie over Michael Roads, zijn boeken, lezingen en intensives.
Michael is een spirituele gids en schrijver van vele boeken. Al drieëntwintig jaar reist Michael door verschillende Europese landen en de rest van de wereld. Hij heeft
duizenden mensen geholpen bij het transformeren van hun levens van alledaags naar fantastisch.      
In Michael’s eigen woorden:


“Ik ben een spirituele gids. Dat is wat ik doe…en waar ik goed in ben. Ik ben ook schrijver van vele boeken over deze onderwerpen. Waar ik heel erg blij van word, is wanneer mensen in hun leven de stap zetten naar Onvoorwaardelijke Liefde. Dat is wat ik mensen leer. Het is heerlijk wanneer ik mensen zie stralen als ze bewustzijn krijgen op hun eigen spirituele groei en hun altijd groeiende potentieel. Onvoorwaardelijke Liefde is een levendigheid die ontstaat vanuit Onvoorwaardelijke Liefde voor jezelf. Je realiseert je dat alles begint met het Zelf. Zodra je de liefdesrelatie met jezelf aangaat veranderd je leven.

Ik leer mensen hoe ze emotioneel evenwicht kunnen bereiken, of, zoals ik het graag zeg, emotionele heelheid. Er lijken maar weinig mensen te zijn die het belang en de waarde zien van het dagelijkse emotionele evenwicht. We hoeven niet te leven als emotionele jojo’s; we hoeven niet in woede te vervallen of lange periodes van angst en zorgen te verdragen. Het komt echter niet vaak voor dat iemands emoties in balans zijn. We moeten de waarde van emotionele balans niet overdrijven, maar ook niet vergeten.

Ik laat mensen ook zien hoe ze hun hart kunnen openen voor zichzelf en hoe ze kunnen leven met behulp van de chakra’s. En ik leer ze hoe de linker- en rechterhersenhelften in balans gebracht kunnen worden. We zijn ontworpen om ons leven vanuit één heel-brein te leven, in plaats van het veelvoorkomende linkerhersenhelft dominantie van vandaag de dag. De linkerhersenhelft zal er altijd moeite mee hebben om spirituele groei toe te laten. Het heel-brein heeft daar geen enkel probleem mee. Dat noem je holistisch.

Al drieëntwintig jaar reis ik door verschillende Europese landen en de rest van de wereld, waarbij ik duizenden mensen geholpen heb bij het transformeren van hun levens van alledaags naar fantastisch. In de ene Intensive na de andere zag ik mensen van gesloten en angstig, naar open en levendig gaan in de vijf dagen die de Intensive duurt. En de meeste deelnemers houden deze innerlijke verandering vast. Ze voelen zich krachtig, ze hebben graag een formule voor het leven die echt werkt. En het werkt omdat mijn Intensives gebaseerd zijn op Onvoorwaardelijke Liefde en de levensprincipes.

Ik nodig je uit voor mijn Intensive op dit cruciale moment in het menselijke bewustzijn. Het is tijd om een kwantumsprong te maken van het verval van het oude naar het Licht van het nieuwe.”


Michael en Carolyn zien er naar uit om je te ontmoeten tijdens een van hun evenementen.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu