Zorg dat je echt Leeft - Michael Roads

Ga naar de inhoud
Artikelen
ZORG DAT JE ECHT LEEFT  (Life...Be In It)
Vertaling door Nina Withaar

Zonder het te beseffen, hebben mensen hun leven op pauze gezet. O, zeker, ze hebben het druk met werken, met zich door de dagen heen haasten in de veronderstelling dat ze volledig leven… maar dat doen ze niet. Het leven draait niet om het druk hebben. Het leven draait niet om het vergroten van je inkomen. Het leven draait niet om zekerheden. Het leven draait niet om je verliezen in de illusie. Het leven draait niet om het vervullen van je behoeftes. Er zijn zoveel dingen die een mens dagelijks in beslag nemen, die niets met het leven te maken hebben.  

Sta er eens even bij stil dat je een onsterfelijke ziel hebt en dat je misschien al tien tot vijftigduizend keer bent geïncarneerd, en vraag je dan eens oprecht af: wat is er nieuw in mijn leven?  
Vanuit je hart zal het besef komen dat dat maar weinig is. Dat dient je niet. Je bent hier om te groeien in bewustzijn. Zo zit het, mensen. Al het andere komt neer op jezelf onledig houden met piekeren en stressen en doodgaan, terwijl je steeds maar verder afdwaalt van de grotere realiteit van je onsterfelijke leven. Ik zou hier nog veel meer over kunnen schrijven, maar je begrijpt het wel… of niet!

Het leven draait om je verhouding tot de Waarheid. Het leven draait om het ervaren van onvoorwaardelijke Liefde. Het leven draait om het vinden van emotioneel evenwicht. Het leven draait om leven zonder gepieker, angst of stress. Het leven draait om het ontdekken van de dieptes van vertrouwen. Het leven draait om wat voor jou werkt om te groeien in bewustzijn. Het leven draait om het bereiken van een niveau van bewustzijn dat uitstijgt boven angsten.

Mijn vijfdaagse Intensives groeien ieder jaar met me mee. Dit jaar vertel ik over een aspect van het leven waar ik pas onlangs mee te maken kreeg. Het heeft mijn wereld verder geopend. Dit betekent dat ik jouw wereld verder zal openen, door je in contact te brengen met grotere realiteiten die belangrijk zijn voor je groei. We hebben eeuwenlang de tijd gehad om de stukjes in elkaar te passen, maar nu is het genoeg.  

We staan nu voor een keuze, de keus om echt te leven! Gaan we verder met het Nieuwe of herhalen we dezelfde lessen nog tig levens? Zoals ik net al aangaf, gaat het hier niet om een verstandelijke keuze. Het gaat om een keus die wordt ingegeven door de manier waarop we leven en door de relatie die we met onszelf hebben.  

De Intensive van 2019 zal je het pad naar Nieuwheid tonen.  
Ik raad je echt aan erbij te zijn.  

In Liefde en Licht,  
Michael J. Roads
Terug naar de inhoud